BOARDGAMES

/BOARDGAMES
BOARDGAMES 2017-12-06T13:42:20+00:00

SETTLERS OF CATAN

Jedna od najzaraznijih društvenih igara u novijoj istoriji! Catan se igra na kućnim žurkama, u klubovima, na moru i planini, na svadbama kada jedna te ista muzika za veselja dosadi (O DA), a sada na našem turniru možete svima pokazati da su OVCE BITNE pobogu!

Informacije o turniru i prijavama imate na EVENTU OVDE BAŠ OVDE.

CARCASSONNE

Borba do poslednjeg Meeple-a! Gradite, orite drumove, širite svoje gradove sve dok ne ponestane polja, i sve to u hiljadu varijanti na našem turniru u okviru Nivoa B Hale 2!

Informacije o turniru i prijavama imate na EVENTU OVDE TU JE LINK, DA.

X-WING: EPIZODA 2

Da ne dođe do zabune, Epizoda 2 je zato što je ovo Drugi X-Wing turnir na našem festivalu. Nekoliko sekundi ljute svemirske bitke u svima poznatim brodovima Star Wars sage rašireno je u ponekad i više sati taktike, teških odluka i rizičnih poteza. Prijavite se ili jednostavno prisustvujte jednoj od najpopularnijih društvenih igara kod nas!

Informacije o turniru i prijavama imate na EVENTU OVDE JASNO VAM JE VEĆ.

CODENAMES

Okupite svoje operativce i dokažite da nijedan tajni agent nije dovoljno… pa, tajan. Codenames je jedna od najpopularnijih igara kod nas, i krajnje je vreme da na Games.con-u dobije svoj turnir!

Informacije o turniru i prijavama imate na EVENTU OVDE, KLIKNETE LEPO OVDE.

NE LJUTI SE ČOVEČE

O DA! Nema igre čiji naslov može da bude toliko kontra-produktivan kao što je to slučaj sa “Ne ljuti se čoveče” – najavili smo zato našem obezbeđenju ovaj turnir kao događaj visokog rizika! Šalimo se, nismo, jer verujemo u ljubav, poštovanje i razumevanje. Heh, da. Biće tu obezbeđenje, u neposrednoj blizini.

Informacije o turniru i prijavama imaćete U GLAVAMA AKO KLIKNETE OVDE.