06 - 08.12. Beogradski Sajam / Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

D&D AVANTURA: TRAŽIMO HEROJE!

 • D&D AVANTURA: TRAŽIMO HEROJE!

  I TO NE BILO KAKVE HEROJE!

  Tražimo suludo hrabre (ili hrabro sulude) muškarce i žene koji žele da se upuste u suman…fenomenalni svet Terija Pračeta i svoju slavu pronađu u prestonici Disksveta, Ankh-Morporku!

  Naši gosti ove godine biće Udruga Zeleni Plamen iz Zadra, ekipa specijalizovana za D&D poduhvate, boardgaming kao i predavanja najmlađima na ovu temu, sklanjajući ih od opasnosti spoljnog sveta tako što ih upoznaju sa opasnostima HILJADA drugih svetova! To je FRP i sve njegove varijacije, svet u kojem se svaki trud (uglavnom) isplati, u kojem se slava, bogatstvo i srca prostog naroda stiču delima, u kojem postoji samo jedan Bog, a to je DM kako logika miluje i zapoveda!

  Zeleni Plamen pored ove, donosi na Games.con gomilu drugih avantura, od kojih možemo izdvojiti Escape from Moria, idealnu avanturu za početnike u svetu FRP-a, gde ćete se naći u svetu koji je iznedrio Tolkin, pokušavajući da obavestite Družinu prstena o mogućem padu Rohana!

  Ukoliko želite da se nađete u jednoj od avantura koje je pripremio Zeleni Plamen, cimajte ih na inbox njihove FB stranice (LINK), a možete ih pronaći i NEGDE na Nivou B Hale 2 na našem festivalu (raspitajte se gde su, neka vam to bude mali uvod u avanturu :P). Takođe, ZP će imati i prezentaciju svoje organizacije u nedelju, u 14:00 na Squage-u!

  TRAJANJE SVAKE AVANTURE: 2 do 4 sata (u zavisnosti od igrača);
  BROJ UČESNIKA SVAKE AVANTURE: od 3 do 10!

  VIDIMO SE NA GAMES.CON-U I NEK’ VAM JE DM U POMOĆI!