Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

DOBRODOŠLI U ACER ARENU

 • DOBRODOŠLI U ACER ARENU

  Ovogodišnja Acer Arena u Hali 1 Beogradskog sajma će biti domaćin turnirima u Warcraft 3 1v1 i Rainbow six Siege 5v5 a pobednike očekuje 6 Acer Nitro rančeva, 6 Acer Nitro miševa kao i 4 Acer buff multifunctional headwear-a.

  Svetski poznati proizvođač kompjuterske opreme, Acer, će biti prisutan i na ovom Games.CON.

  U petak ćete imati priliku da isprobate Acer Nitro 5 laptopove tokom celog dana.  Proverite kako leti vaša omiljena igra na ovim fenomenalnim mašinama.

  U Acer Areni ćete imati prilike da na istim tim Acer Nitro 5 laptopovima oprobate svoje gejmerske skilove u Warcraft 3 1v1 turniru. Pored Acer kompleta nagrada, tu je naravno još gomila nagrada za najbolje; Marvo Scorpion CM370 4 in 1 Gaming Set, gejmerske slušalice SCORPION HG9055 kao i gejmerski miš M425G. Turnir će biti održan u subotu 07.12. od 12h do 15h. Prijavite se putem ovog LINKA ili 15 minuta pred početak turnira na Acer štandu u Hali 1.

  Takođe u subotu vas očekuje promocija ARPG igre Pagan Online. Pagan Online je „hack-and-slash“ ARPG koja će testirati vašu veštinu u brutalnoj borbi protiv bezbroj neprijatelja i bosova. 

  Nedelja je rezervisana za turnir u Rainbow 6 Siege 5v5. Prijavi se putem ovog LINKA ili u Acer areni pred početak turnira i pokaži taktiku koja će ti doneti Acer komplet nagrada kao i gejmerske slušalice SCORPION HG9055.

  Acer na Games.CON!