Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

Games.CON otkriva: „Koliko brzo može dron da leti?“

  • Games.CON otkriva: „Koliko brzo može dron da leti?“

    Jedinstvena trka dronova za sve entuzijaste i profesionalce desiće se 07.12. na Beogradskom sajmu u 09:00.

    Games.CON i RC Dron su za četvrti festival gejminga i pop kulture pripremili spektakularnu trku dronova koja će sve naterati da gledaju gore.

    RC Dron osnovan je 2016. godine i najbrojniji je kolegijalni bespilotni klub u Srbiji. Cilj ovih entuzijasta je da tehnologija dronova postane dostupnija svim uzrastima, progres vazduhoplovnog sporta a samim tim i razvoj i unapređenje vrhunskih sportskih rezultata ovom sve popularnijem sportu, kako u zemlji tako i inostranstvu. Zato sve češće vidimo FPV Trke, okupljanja i druženje sa ljudima koji žele da uđu u FPV svet.

    Trka dronova će se održati 07.12.2019 sa početkom od 9 časova. Letelice koje će se koristiti za ovu trku su brushed mikro kvadkopteri,  veličine do 75mm koji na sebi imaju 1s bateriju i video signalom od 25mW. Takmičari će pokazati svoje veštine, umeće i iskustvo u prolasku što većeg broja prepreka za 90 sekundi. Drugi dan (08.12.2019 god.) je revijalni deo trke koji će se izvesti sa brushless mikro kvadkopterima veličine do 75mm koji na sebi imaju 1 ili 2s bateriju i video link od 25mW. Zato što je ovo je i dalje hobi koji ima za cilj da postane sport, RC Dron se trudi da organizuje događaj i bez ikakve naknade za učešće. I zato dođite i uživajte u reviji dronova ili pak prijavite se na ovaj link i dođite na Beogradski sajam da svi zajedno provedemo sjajno vikend jutro.