Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

IGRAM FUDBAL KAO ZOMBI

 • IGRAM FUDBAL KAO ZOMBI

  Sigurno ste oduvek želeli da igrate fudbal, noseći VR naočare koje prikazuju teren na kome igrate iz ptičje perspektive. E pa evo prilike

  Ako budete švrljali salama Beogradskog sajma i vidite 6 ljudi na fudbalskom terenu, sa VR naočarama koji kao zombiji iz serije „Okružen mrtvima“ pokušavaju da lociraju loptu znajte da gledate Zombi fudbal.

  Games.CON i FOX kanal vam predstavljaju potpuno novu svetsku atrakciju. Prijavite ekipu od 3 igrača, +1 rezerva za „ne daj Bože“, i pokušajte da postanete šampion prvog turnira u Zombi fudbalu! Ako vam i dalje nije jasno o čemu pričamo pogledajte kako su se fudbaleri norveških premijerligaša Sandefjorda i Mjondalena (nema šanse da se ovako izgovaraju imena ovih klubova) snašli u ovoj verziji fudbala.

  Dakle, da rezimiramo. Prijavi ekipu 3+1, trajanje utakmice je 2×10 minuta sa pauzom na poluvremenu od 5 minuta za „zombi osveženje“, turnir počinje u subotu, finale je u nedelju, a sve utakmice, uključujući i svečanu dodelu pehara i nagrada za najbolje, će pratiti stručni komentatorski tim. U subotu će biti održan i revijalna utakmica cosplayer-a – Tim živih mrtvaca vs. Mrtvi Junajted. Kako ćemo da ih razlikujemo od veštačke trave pojma nemamo.

  Prijavi tim preko ovog LINKA ili na samom Games.CON-u u petak 06. decembra. Nisu potrebni nikakvi dresovi, niti sportska oprema, samo dobra volja i malo orijentacije u prostoru.

  Vidimo se na Beogradskom sajmu pa da utvrdimo ko je Lajonel Zombi, a ko Zombijano Ronaldo! Jel’ ste skontali? Zombijano, Kristijano… Uffff… Bolje je biti zombi.