Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

Mančesterski derbi, La Liga i Games.CON na Sport Klubu.

 • Mančesterski derbi, La Liga i Games.CON na Sport Klubu.

  Ove godine, najpopularniji sportski kanal u Srbiji Sport Klub, prenosiće uživo najuzbudljivije momente sa Beogradskog sajma.

  Vikend od 6. do 8. decembra je prepun uzbudljivih sportskih događaja. Na Etihad stadionu, Mančester Siti i Mančester Junajted će odigrati 179. gradski derbi, u 14. nedelji NFL šampionata neki timovi će i definitivno overiti učešće u plej-ofu a najveći regionalni festival gejminga i pop kulture će po četvrti put otvoriti kapije Beogradskog sajma i dočekati sve fanove igara i svega što je direktno ili indirektno povezano sa popularnom kulturom.

  Možda ne znamo da li će Ole Gunar Solskjer dočekati decambar na klupi Junajteda ali zato sigurno znamo da će Sport Klub uživo na posebnom kanalu prenositi dešavanja sa Games.CON sva tri dana. Fokus će biti na turnirima u istorijskom mačevanju, trkama dronova, kao i e-sport turnirima u ps4. Gledaćete najbolje regionalne igrače u sportskim igrama kao što su PES, FIFA, NBA 2K, CTR…

  Ako nešto i propustite nemojte da brinete. Sport Klub će u okviru svog regularnog programa reprizirate najzanimljivije duele i najinteresantnija finala turnira.

  Dakle, ako već ne možete da stignete sva 3 dana na Games.CON ili jednostavno želite da pogledate ponovo trku dronova, uz Sport Klub Games.CON stiže vaš stan.