Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

MINI INDIE CONFERENCE ZA MAKSIMALAN GEJMING

 • MINI INDIE CONFERENCE ZA MAKSIMALAN GEJMING

  Mini Indie Conference na Game.con-u ove godine će se baviti temama plasmana novih igara na tržište, budžetiranja i zajedničkog budžetiranja sa akcelerator studijima. Poseban osvrt će biti na kripto valute u gamingu. Koncept konferencije je zamišljen kao meetup otvoren za sve zainteresovane.

  U subotu, 7.decembra na Galeriji hale 2 u 15h održaće se Mini Indie Conference sa temom Creative Europe MEDIA: what is there for video games? Predavač je Nevena Negojević (Head of CED MEDIA Office Creative Europe Desk Serbia). CED MEDIA Office Serbia je telo za implementaciju programa Creative Europe MEDIA koji je formiran u okviru Filmskog Centra Srbije. MEDIA desk Srbija podržava kompanije, organizacije i institucije koje rade na filmu, televiziji i novim medijima i nude produkcije, obuku i umrežavanje proizvođača, video programera, distributera, prodajnih agenata, organizatora audiovizuelnih treninga, festivala, tržišta i mreža, stručnjaka za filmsku edukaciju i bioskopskih distributera.

  http://www.kreativnaevropa.rs

  U nedelju na temu: Gaming the future with Blockchain 3.0 govoriće Ričard Čen (Co-founder & CTO Waykichein). Ričard je magistar računarskih nauka sa Nacionalnog univerziteta u Singapuru i diplomirani inženjer komunikacija sa šangajskog Univerziteta Jiao Tong. Ričard je radio za Alibabu i bio je odgovoran za izgradnju sigurnosnosnog sistema resora za usluge kupaca. Pre toga, tri godine je bio i potpredsednik vodeće svetske investicione banke Morgan Stanley. Ričard je vlasnik četiri patenta u USA i osvojio Intel Achievement Award (IAA). https://www.waykichain.com/

  Naravno da će biti prilike i da posetioci porazgovaraju sa gostima a pitanja možete postaviti i putem MatchAbout aplikacije!

  Preuzmi MatchAbout za Android ili iOS !