06 - 08.12. Beogradski Sajam / Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

ORI COSPLAY STAND-UP NA MAIN STAGE-U!

 • ORI COSPLAY STAND-UP NA MAIN STAGE-U!

  COSPLAY STAND-UP: AFTER KOJI NAM JE SVIMA POTREBAN

  Jedna od naših najboljih cosplay ekipa u regionu koju svi dobro znaju je Ori Cosplay International na čelu sa Borivojem Naumovskim.

  Na stranu fenomenalni kostimi vrhunske izrade, ovi momci i devojke su ovladali digitalnom obradom svojih fotografija, zbog čega su njihovi radovi postali prepoznatljivi ne samo kod nas već i širom sveta!

  Borivoje je svakako priča za sebe – zahvaljujući radu njegove ekipe postao je rado viđen gost velikih konvencija, od našeg, beogradskog Games.con-a pa sve do Tokija i nazad. Sa svih strana sveta sakupio je brdo interesantnih doživljaja, anegdota i uspomena, izgradivši od sebe specifičnog šoumena koji sve to deli sa publikom u onome što naziva „cosplay stand-up“. Upravo to nas čeka u Nedelju, trećeg dana festivala, u 19:00 na Main Stage-u!

  Pozivamo sve kosplejere i posetioce festivala da nakon velikog takmičenja u nedelju, uz gomilu smeha i dobrog zezanja sa jednom od najboljih kosplej ekipa, privedemo kraju drugi Games.con, na najadekvatniji mogući after koji će nam svima biti tako, tako potreban!

  P.S. Postere sa cosplay motivima kojima je Ori Cosplay zaludeo planetu možete pronaći na Market Square-u u Hali 3a tokom sva tri dana festivala!