Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

Pabkviz.rs stiže na main stage!

 • Pabkviz.rs stiže na main stage!

  Nakon fenomenalnog niza kvizova, kako na Poweplay kupovima pa tako i na prošlogodišnjem Games.conu, Pabkviz.rs se vraća na Main! Ovaj put sa 2 nova kviza. Jedan posvećen isključivo gamingu, a drugi pop kulturi.

  U petak proveravamo vaše znanje iz pop kulture, možete da očekujete paaaa svašta! Malo Marvela, malo DCa, pa onda uletimo u svetski poznate pevače i pevačice, možda bude pokoji skandal ili neki apsolutno neverovatan svetski trend kao sto je TikTok. 

  Subota je rezervisana sa GAMING! Testiramo vaše znanje, sećanje, vaš sluh i poznavanje gejming istorije ali I aktuelnih dešavanja. Omiljeni nam likovi, gaming lokacije, lore, istorija, retro gaming, esports….

  Učešće je potpuno BESPLATNO, a najbolje ekipe će biti nagrađene fenomenalnim nagradama koje je obezbedio Games.CON.

  Kako ce ovaj kviz da zapravo izgleda?

  Bučno i (ne)ozbiljno nadmetanje u (ne)znanju u kom vas provlačimo kroz 40tak pitanja na koja vi kao TIM odgovarate na papiru – tako da – opušteno, NEMA BLAMIRANJA. „U slučaju da nema tačnog odgovora najgluplji se prihvata kao tačan!“ 

  NEMA BLAMIRANJA jer lupanje vam može doneti baš onaj presudni poen.

  Dođite da se igramo, zabavimo i pravimo se pametni. RAGEovanje je dozvoljeno!

  I još samo jedna mala ali bitna stvarčica.

  Pabkviz.rs nam ove godine ne donosi samo kviz, već i prvi i jedinstveni live talk show sa sjajnim gostima! Uvalite se u lazy bagove i gledajte vaše omiljene gaming i esports ličnosti koje će učestvovati u talk show-u! Saznaćemo šta rade kad ne igraju, kako treniraju, kako su počeli da snimaju. Igraće neke igrice a možda i zaplešu neki Fortnite ples.

  Ovo će biti nesrećna fuzija Ivana Ivanovića, Amidže, Jimmy Kimmela i Conana! Pridružite nam se u nedelju od 17h na Main Stageu i saznajte sve ono što niste do sada mogli, i to od njih lično! 

  Vidimo se na Mainu!