06 - 08.12. Beogradski Sajam / Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

PLAYSTATION EKSKLUZIVE NA GAMES.CON-U!

 • PLAYSTATION EKSKLUZIVE NA GAMES.CON-U!

  Kada je reč o PlayStation free gaming zonama na našem festivalu, ove godine potrudili smo se da, pored najzabavnijih VR igara, isprobate ekskluzivne naslove koji se još uvek ne mogu naći na policama! Dve igre koje ćemo navesti predstavljene su na PlayStation konferenciji u Parizu a Games.con će biti jedna od retkih konvencija koje su dobile priliku da ih ponude publici na testiranje!

  DETROIT: BECOME HUMAN

  Androidska je tuga pregolema. U ovoj akcionoj avanturi iz trećeg lica ne postoji „game over“ ekran – Svi vaši izbori, pa i oni najmanji, uticaće na živote troje glavnih likova: Kare, androida koji je doživeo samospoznaju i pobegao iz fabrike u kojoj je napravljena, Konora, čiji je posao da takve androide lovi, i Markusa koji je u potpunosti posvećen revoluciji androida. Vi odlučujete kakav će pristup ta revolucija imati, da li će biti opšteg nasilja ili diplomatije, ko će revoluciju preživeti, a ko ne.

  SHADOW OF THE COLOSSUS – PS4 REMAKE

  Jedan od najvoljenijih naslova u istoriji konzola ponovo je izgrađen „od nule“ za PS4 – sada je drevna zemlja Kolosa nikada lepša, i tumaranje po njoj uz povremene susrete sa titanskim stvorenjima je pravi praznik za oči. Kolosi kriju tajnu i moć da se pobedi smrt, i na vama je da ih, naoružani mačem, lukom i strelom, nadmudrite i otkrijete tu tajnu, od koje zavisi život voljene osobe glavnog lika.

  NEZABORAVNO VR ISKUSTVO

  Pored ekskluziva, čekaju nas najbolji VR naslovi za PlayStation, od kojih izdvajamo:

  GRAN TURISMO SPORT – NAJBOLJI VR DOŽIVLJAJ ZA VOLANOM

  HORIZON: ZERO DAWN – DEFINITIVNO JEDAN OD NAJLEPŠIH SVETOVA IKADA IZGRAĐENIH ZA VIDEO IGRU

  FARPOINT – NAUČNA FANTASTIKA U SJAJNOM IZDANJU, MOŽDA I NAJBOLJI FPS NASLOV ZA VR DO SADA