06 - 08.12. Beogradski Sajam / Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

POSLE GAMES.CON-A: ZABADAMO U KREVETE I BINDŽUJEMO DOK NE VASKRSNEMO!

 • POSLE GAMES.CON-A: ZABADAMO U KREVETE I BINDŽUJEMO DOK NE VASKRSNEMO!

  Još jedan najblaže rečeno uspešan Games.con je iza nas, a mi već znamo kako ćemo se revitalizovati, opustiti i provesti predstojeće praznične dane.

  Svi volimo da bindžujemo serije, pa makar to značilo da ne izađemo iz kuće po par dana, a zahvaljujući našim drugarima iz HBO-a sada to možemo bez suvišnog pomeranja. HBO GO servis to čini nerealno jednostavnim, nudeći čak i besplatan probni period! Sve epizode HBO serija kao što su Igra prestola, Zapadni svet i Silicijumska dolina dostupne su sa titlovima kad god vam se prigledaju, a možete da ih gledate na čitavoj gomili uređaja (računari, pametni telefoni, tableti, Apple TV, Chromecast, Samsung Smart TV i PlayStation), od toga na 2 istovremeno.

  Pored serija iz originalne HBO produkcije, na HBO GO-u su dostupne i popularne serije drugih studija, kao što su mega hit Sluškinjina priča ili Tabu. Gledaoci u Srbiji na HBO GO-u mogu da gledaju premijere većine serija u isto vreme kada i u Americi.

  A ako nemate nerava za stotinu vezanih sati serija ili ste jednostavno raspoloženi za film, HBO GO vam donosi i premijere najnovijih blokbastera kao što su  Trejnspoting 2, Assassin’s Creed, Putnici, Saveznici i mnogi drugi, ali i katalog s velikim izborom kultnih i ostalih hit filmova. To je sjajna prilika da uživate u, recimo, svih 7 nastavaka Zvezdanih ratova, ali i u filmovima iz serijala Zvezdane staze, uključujući jedan od najbolje ocenjenih akcionih filmova 2016. godine – Star Trek: Izvan granica.

  Za ljubitelje stripova, tu su i filmovi iz Marvel studija kao što su Iks Men počeci: Volverin, Doktor Strejndž i Kapetan Amerika: Zimski vojnik!

  Od nedavno možete da se pretplatite na HBO GO direktno na hbogo.rs internet stranici, a mesec dana sve sadržaje možete da gledate besplatno i bez obaveze! Praznici su idealni trenutak da iskoristite tu priliku i provedete slobodno vreme uz najkvalitetnije serije i filmove. Opcija direktne pretplate na HBO GO uslugu dodatak je već postojećoj ponudi HBO kanala i usluga u Srbiji. HBO GO je i dalje dostupan u ponudi odabranih operatera, u TV i internet paketima.

  Games.con ekipa vam želi sve najbolje tokom predstojećih praznika – gledajte dobre filmove i serije i odmorite se za još luđu 2018. godinu!