06 - 08.12. Beogradski Sajam / Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

PREDAVANJE FTW! GAMING HUB-a „NOVE ISKRE“!

 • PREDAVANJE FTW! GAMING HUB-a „NOVE ISKRE“!

  Kreativni hab Nova Iskra iz Beograda najavljuje svoju novu, značajnu programsku celinu posvećenu razvoju domaće gaming industrije!

  FTW! Gaming Hub je zasebna programska linija koja će tokom narednih meseci i godina, u saradnji sa vodećim gaming kompanijama i stručnjacima, jednom mesečno predstavljati različite aspekte razvoja digitalnih igara.

  Od digitalnog storytellinga, preko dizajna igara, arta, programiranja, poslovnih modela, marketinga, projektnog menadžmenta, razvoja zajednice i mnogih drugih interesantnih aspekata ove industrije, FTW! Gaming Hub namerava da okupi zajednicu mladih, sadašnjih i budućih gaming profesionalaca, i pomogne im da razviju svoje znanje i veštine kroz susrete sa iskusnim predavačima i mentorima koji su aktivni u domaćoj industriji, ali i mnogo šire.

  Do juna 2018. godine biće realizovano prvih sedam sesija, a u međuvremenu možete očekivati i prve radionice i specijalne programe, dok su ambicije FTW! Gaming Hub-a mnogo šire od toga i vremenom će uključiti sve relevantne aktere srpske, regionalne i evropske gaming industrije.

  O svemu tome i daljim planovima ove nove platforme sa podršku domaće gaming industrije moći ćete da čujete u prezentaciji Relja Bobića iz Nove Iskre u nedelju u VIP zoni Games.con festivala! (VREME OBJAVLJUJEMO NAKNADNO)