Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

RATOVI ZVEZDA NA SRPSKI NAČIN

 • RATOVI ZVEZDA NA SRPSKI NAČIN

  Games.CON vas poziva da nam se pridružite u druženju sa filmskom ekipom koja radi na prvom srpskom filmu koji je inspirisan serijalom „Ratovi zvezda“.

  Nekada davno u dalekoj galaksiji… Tako bi trebalo da izgleda početak jedne priče o najgledanijem filmu svih vremena „Ratovi Zvezda“, a verzija u režiji našeg mladog reditelja Stevana Filipovića poznatog po filmovima „Šišanje“ i „Šejtanov Ratnik“, ima malo drugačiju priču.

  Radnja se dešava nekoliko godina pre sedmog dela sage (Buđenje Sile) i počiva na sledećem zapletu:

  Na ruševinama Galaktičke Imperije, nastala je Nova Republika, a s njom i nova generacija Džedaj-vitezova, koju obučava Luk Skajvoker. Skajvoker je braću Dast, Nola (Darko Ivić) i Kesa (Slaven Došlo), sa surovih ulica Korelije doveo u svoj džedajski Hram, kako bi ih podučavao veštinama Sile. Koji od braće Dast nije odoleo tamnoj strani, videćemo u filmu.

  Stevan i ekipa koja radi na filmu će posetiti Games.CON i premijerno prikazati nekoliko ekskluzivnih tizer kadrova iz novog filma Star Wars: Breaking Point čije je premijerno prikazivanje očekuje 15.12.

  U subotu 07.12. u 15:30 na Main Stage-u imaćete priliku i da upoznate i da popričate sa ekipom koja je radila na filmu. Tu će biti reditelj Stevana Filipovića kao i glumačka postava u sastavu Darko Ivić, Jana Milosavljević i Slaven Došlo, kao i još poneki gost iznenađenja.

  „May the force be with you“ pa se vidimo na Games.CON-u!