30.11. - 02.12. Beogradski Sajam Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

ROYALE BALKAN LEAGUE DONOSI CLASH ROYALE SAMIT NA GAMES.CON

 • ROYALE BALKAN LEAGUE DONOSI CLASH ROYALE SAMIT NA GAMES.CON

  POZIVAMO SVE KLANOVE!

  Momke iz Royale Balkan Lige znate kao jedne od nosilaca Clash Royale zajednice kod nas, i poverili smo im zadatak od ključnog značaja po raznovrsnost turnira na Games.conu – Okupiće najbolje domaće klanove i sve one kojima je najvoljenija zanimacija kršenje tuđih kula!

  PRVI DAN

  Prvog dana Samita Klanova moći ćete da na Clash Royale bini u Hali 2 upoznate ovu šarene zajednicu, RBL ekipu i uopšte domaće majstore CR fenomena. Ukoliko verujete da možete da im parirate, prijavite se i odigrajte pokoju partiju, neće boleti (mnogo)!

  Svako ko poseti CR stage moći će da se oproba i protiv našeg poznatog YouTubera Duleta sa kanala PCAXE! Tu će biti i „Draft Royale“ partija gde će svako birati po jednu kartu naizmenično, i odigrati sa izabranim deckovima.

  DRUGI DAN

  Drugog dana sledi veliki CR Individual turnir! Prijavite se i pokažite čija Noćna Veštica crne šišmiše prede! (sami ćemo napustiti prostoriju, hvala)

  Da biste učestvovali u Bracket turniru morate biti prisutni na Games.conu jer će se kod nas objaviti šifra turnira!

  Format Bracketa: bo3, bo5 (finale).

  TREĆI DAN

  Trećeg dana, konačno, sledi RBL Clan Wars! Nakon prijateljskih susreta u toku prva dva, klanovi će udariti jedni na druge i  saznaće se koji je definitivno najjači od svih!

  Vaš klan mora imati bar 3 predstavnika! Igra se b03 u 3 seta sa banovima, i 3v3. Za svaki set kapiten tima bira roster.

  PRIJAVITE SE TAKO ŠTO ĆETE POPUNITI

  OVAJ FORMULAR