Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

Sa Indie Corner-a u London

  • Sa Indie Corner-a u London

    Indie zajednica Srbije se potrudila da ovde godine pojača svoj ionako prejak program. Najbolji Indie developeri idu na GamesDaily Connect u London!

    Znate ono kada zapadne za oko vest da je neka naša ekipa programera napravila neku igru koja postaje sve popularnija. E pa svi su oni počeli kao mali, nezavisni developeri igara. Neki od njih su i svoja prva predstavljanja imali na Games.CON prethodnih godina. Indie ekipa je tu i ove godine na Beogradskom sajmu od 6. do 8. decembra.

    Region Balkana je jedan od najbrže rastućih Indie dev komjunitija u istočnoj i jugoistočnoj Evropi. Pored toga, Beograd se više puta pokazao kao idealno mesto okupljanja za kako velike, tako i male programerske kuće. Jedan od glavnih ciljeva ove godine je da ljubav koju imamo prema indie programerima podignemo na sledeći nivo – da njihove ideje postanu predstavljene javnosti! 

    I ne samo to – ove godine Indie Corner dobija takmičarski aspekt! U partnerstvu sa GameDaily Connect-om, i našim tajnim sudijama, ovogodišnjem pobedniku biće obezbeđene dve ulaznice za GamesDaily Connect u Londonu u maju 2019. godine, a svoju igru predstaviće u sklopu tamošnjeg Indie Prize showcase-a.