Nadamo se da sedite dok čitate ove redove, zato što ne želimo da budemo krivi za srčane udare ili napade euforije na ovim temperaturama, ali kao ozbiljna gejmerska zajednica dužni smo da prenesemo ovu predivnu novost.

Najprestižnija menadžerska simulacija uzbudljivog sveta kriketa, Cricket Captain dobila je svoju novu inkarnaciju za 2017. godinu, tako da na Steamu možete pazariti novo čedo razvojnog studija Childish Things. Tu je naravno i trejler da dodatno začini euforiju, a momci iz CT-a imali su štošta da kažu o novoj igri:

„Leto je konačno stiglo u Englesku i to sa lansiranjem Cricket Captain-a 2017! U saradnji sa legendom kriketa, Džimijem Andersonom, Cricket Captain je neprikosnoveni vladar menadžerskih simulacija kriketa, a Cricket Captain 2017 još jednom će obogatiti serijal sa još više statistika, osveženim interfejsom, unapređenim engine-om, generisanjem igrača i još poklonjene pažnje svim onim malim detaljima koji su ovaj serijal učinili posebnim.“

SPEKTAKL!!!111šift+jedanjedanstojedanaest

Sa preko 130 igrivih timova širom osam zemalja sveta, CC2017 je do sada najveći izazov za najbolje taktičare kada je kriket u pitanju, a evo šta još nudi najnoviji nastavak:

-Tri nova domaća (engleska) sistema i najveće svetske lige ove naše napaćene planete: Indija, Engleska, Australija, Zapadnoindijska ostrva, Pakistan, Južnoafrička republika, Bangladeš, Novi Zeland!
-Istorijski scenariji – Oživite fantastične duele poput meča Engleske i Južnoafričke republike 2003. godine ili Engleske protiv Zapadnoindijskih ostrva 1995., 1985., pa čak i onaj iz 1957. godine!
-Preko 16 timova Pakistana!
-Osam timova Bangladeša!
-Novi Achievement-i!
-I JOŠ MNOGO MNOGO TOGA!!!

Dakle, do sutra bismo mogli da nabrajamo šta sve nudi novi Cricket Captain, ali ta količina informacija bi bila zaista previše na ove vremenske prilike, te ćete neke čari ove simulacije jednostavno morati da otkrijete sami.