Ako ste već nakupili gomilu kutijica sa apsolutno nepotrebnim loot-om (čast mojim Jester Junkrat-u i Oasis Simetri hnjo hnjo prim. aut.) vreme je da proslavu godišnjice astronomski uspešnog Overwatch-a završimo sa starim dobrim boga oca dugim farmovanjem, jer od danas počinje double XP vikend kao poslednja etapa obeležavanja godinu dana postojanja Blizzardovog najnovijeg čeda!

Naravno da se Blizzard srdačno i u „da nije vas ne bi bilo ni nas“ fazonu zahvaljuje zajednici od preko trideset miliona ljudi tako da to nećemo prenositi, ali ono što je bitno napomenuti jeste da se dupliranje XP-a primenjuje na, pa poprilično sve – vreme trajanja partije, broj vezanih pobeda, osvajanje medalja ali i igranje u grupi, što znači da se bonusi za grupe stack-uju, što dalje znači da jednostavno morate iskoristiti priliku da maltretirate društvo sa battle.net-a i objasniti im zašto je 12 sati Overwatch-a dobro za njih!

Dakle, specijalni vikend počinje u svim regionima danas u 17h a završava se u ponedeljak oko 12h. Sasvim dovoljno vremena za farmovanje i potpuno čista savest ukoliko napolju bude pljuskova.

Bože, samo da bude pljuskova.