30.11. - 02.12. Beogradski Sajam Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

VR, GITARE I SVETSKI ŠAMPIONI NA ŠTANDU COOLER MASTERA

 • VR, GITARE I SVETSKI ŠAMPIONI NA ŠTANDU COOLER MASTERA

  NAJBOLJI RIG NA PLANETI!

  Cooler Master je i ove godine spremio gomilu zabavnih sadržaja za goste Games.con festivala! Na prvom mestu, tu je AXE-R ekipa koja stoji iza trenutno najboljeg PC moda na svetu!

  Ako niste ispratili ovu vest (sram vas bilo), AXE-R je učestvovao na globalnom takmičenju koje organizuje CM – Cooler Master World Series 2018. Žiri je izglasao da je baš njihov mod najbolji u „Scratch Building“ kategoriji, a pobedili su i u kategoriji „Izbor Publike“ sa ubedljivo najviše glasova!

  Možda nisu dobili zasluženi doček na balkonu Skupštine grada, ali su zahvaljujući ovim prestižnim nagradama AXE-R-ovci bili neko vreme u žiži interesovanja javnosti. Na Games.conu ćete moći da ih upoznate i da im ljudski čestitate na ovom zaista sjajnom uspehu!

  GUITAR HERO, ALI PRAVI

  Jedan od CM fanova napravio je zanimljiv PC mod – u potpuno normalan i funkcionalan računar ugradio je malo muzičko pojačalo. Ukoliko znate da svirate gitaru (ili verujete da znate), na CM štandu ćete moći i da isprobate ovaj zanimljivi hibrid. Volimo mi Guitar Hero, naravno, ali ovo je već prava stvar, i mnogo dobro izgleda!

  HTC VIVE I FREE GAMING

  Naravno, kao i svi naši izlagači, i Cooler Master će imati svoju free gaming zonu, gde ćete moći da odigrate PUBG, CS.GO ili Fortnite, i da pritom isprobate njihove najnovije proizvode. Tu je i neizostavni VR doživljaj uz HTC Vive, oko kojeg se na prošlogodišnjem Games.conu konstantno skupljala gužva. Šta da vam kažemo – poranite, vredi!