WARGAMING

/WARGAMING
WARGAMING 2017-12-04T14:16:13+00:00

Doživite epske borbe između fantastičnih armija na stolu! Upoznajte se iz prve ruke sa hobijem koji već decenijama opčinjava ljubitelje fantastike i strategije širom sveta. U okviru GamesCona održaće se spektakularni turniri u igrama Warhammer Fantasy Battles, Warhammer: Age of Sigmar, Warhammer 40k i BloodBowl!

ex WARHAMMER: THE 9th AGE

Deveto doba je žanrovski naslednik poznate stono-strateške igre Warhammer Fantasy Battles i kao takva je trenutno najpopularnija fantazijska igra sa minijaturama. Pored igračkog dela, u kojem igrači preuzimaju uloge vojskovođa velikih fantazijskih vojski, Deveto doba ima i hobistički aspekat koji se sastoji od sakupljanja, sastavljanja i farbanja minijatura. Više o samoj igri možete da pročitati ovde.

WARHAMMER: AGE OF SIGMAR

Kada se univerzum raspadne, Bogovi spašavaju samo najsposobnije – da bi imali svoje šampione u borbi za prevlast nad novim univerzumom! Najnovija inkarnacija Warhammer sveta donosi još više akcije, uzbuđenja i raznovrsnih modela, po pravilima za borbu koja nikad nisu bila pristupačnija nego sada!

WARHAMMER 40.000

U dalekoj i mračnoj budućnosti nas čeka samo neprekidni rat! Naučnofantastična verzija Warhammer sveta podiže uloge i akciju na preko 9999 – polubožanski svemirski Marinci i moćna mašinerija Imperijalne Garde u stalnoj očajničkoj odbrani čovečanstva protiv demona Haosa, nepojmljivo čudovišnih Tiranida, misterioznih Eldara i naizgled neuništvih Necrona!

BLOODBOWL

Najbrutalniji sport ikad osmišljen i izveden na stolu! U ovoj krvavoj fantazijskoj verziji ragbija sukobljavaju se timovi dobro poznatih armija iz Warhammer sveta, u nadmetanju za najprestižniji trofej – Krvavi kup!