06 - 08.12. Beogradski Sajam / Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

WORLD OF TANKS 5V5 I OVE GODINE NA GAMES.CONU

 • WORLD OF TANKS 5V5 I OVE GODINE NA GAMES.CONU

  PODSETI ME ŠTA TO BEŠE JAGDPANTHER

  REČ KOJOTOVU PRENOSIMO U CELOSTI

  SISTEM TAKMIČENJA

  Turnir će se igrati sa Tier 8 tenkovima. Nisu, ponavljam NISU DOZVOLJENA Premium vozila, ali sva ostala oprema i „consumables“ (zlatne racije, zlatna municija, oprema za bondove itd.) su dozvoljeni da se montiraju na tenkove.

  Turnir je ograničen na 16 EKIPA. Ukoliko se prijavi više, videćemo da svim timovima omogućimo učešće, ali to ne možemo da garantujemo!

  Prvi deo takmičenja će biti grupni, što znači da će svi timovi biti raspođeni u grupe od po 4 tima, gde će igrati svako sa svakim. Pobeda donosi 3 boda, nerešen rezultat 1 bod, a za izgubljenu partiju  dobijate 0 bodova. U slučaju istog rezultata gleda se broj dobijenih rundi, a ako ni tada ne budemo mogli da odredimo redosled, BACAMO NOVČIĆ! U grupama se igra mod attack/defense i to na 2 dobijene partije.

  Prvi dvojac iz grupa napreduje dalje u singl eliminacije gde se takođe igra attack/defense i to na 3 dobijene partije u 1/8 finala, 1/4 i 1/2 finala, dok će se finale i meč za treće mesto igrati na 5 dobijenih partija.

  MAPE

  U ovom trenutku postoji 12 mapa koji imaju Attack/defense mod. Mi smo rešili da u grupama I meč bude Cliff, II meč Himmelsdorf i III meč Prokhorovka. Što se tiče single eliminacija otvoreni smo za sve predloge (bacanje novčića, pa onaj ko izgubi bira mapu i tako dalje).

  KAKO SE PRIJAVITI

  Kapiten tima bi trebalo da pošalje mail sa imenom tima, imenima i nadimcima članova, wargaming ID-em i brojem telefona osobe zadužene za kontakt na [email protected]

  Nakon toga trebalo bi da uplati 600 dinara PO ČLANU EKIPE na:

  Žiro račun 160-5100102598655-60;
  Ime: Aleksandar Ašković;
  Sa naznakom: “Uplata (staviti ime tima) za Games.con turnir“.

  Slikajte uplatnicu ili napravite screenshoot sa e-bankinga i pošaljite na [email protected] a u naslovu mejla stavite ime vašeg tima i ime vašeg kapitena.

  Tek tada se smatra da ste prijavljeni na turnir, a sa uplaćenom kotizacijom dobijate akreditaciju za trodnevni pristup festivalu!

  Smete da prijavite do 7 igrača ALI SAMO 5 NJIH DOBIJA NAGRADE. IZUZETNO JE BITNO DA RAZUMETE DA SAMO NJIH 5 DOBIJA NAGRADE I DA ĆE RASPODELU NAGRADA VRŠITI KAPITEN.

  Turnir počinje 1. Novembra u 11 časova, a svi učesnici se pozivaju da dođu u 10 časova, radi raspoređivanja, ubacivanja svoje opreme i tako dalje. Vodite računa da je dozvoljeno doneti svoju opremu ali nije dozvoljeno instaliranje svojih drajvera ili sličnih stvari. Na svim mašinama će biti instaliran TeamSpeak, Discord i WoT. Prošle godine je bio problem sa TeamSpeakom i Discordom, jer nam je Sajam dodelio jednu IP adresu, te ljudi nisu mogli da se konektuju. Moguće da će tako biti i ove godine.  Pokušaćemo da sve timove rasporedimo tako da ne vide i ne čuju jedni druge ali ne očekujte da budete potpuno izolovani od sveta.

  NAGRADNI FOND: 500EUR + ROBNE NAGRADE (detalji će biti naknadno objavljeni)

  Za sve nejasne stvari kontaktirajte nas na mail: [email protected]