Datum: TBA Belgrade Hall Fair: 1 | 1a | 2

ZAKORAČI U LENOVO ARENU

 • ZAKORAČI U LENOVO ARENU

  Probaj Lenovo Legion laptop, igraj svoje omiljene igre i učestvuj u Heroes of the Storm 5v5 i LoL 1v1 turnirima uz Lenovo Legion laptopove!

  Lenovo sprema uzbudljive aktivacije i takmičenja u svojoj areni u Hali 1 Beogradskog sajma a pobednike turnira očekuju fenomenalne nagrade u vidu: 8 Lenovo rančeva, zatim jedan Legion ranac, 8 Lenovo gaming tastatura kao i 8 gaming miševa.

  U petak će na brutalno dobrim Lenovo Legion laptopovima biti instalirane vaše omiljene igre Fortnite, LoL, CSGO… Prava prilika za malo free gaming-a na ozbiljnim mašinama.

  U subotu Lenovo arena će biti domaćin Heroes of the Storm 5v5 turnira. Pokažite da nema bolje ekipe od vaše u ovoj MOBA igri. Turnir počinje u 12h a prijavljivanje ide preko ovog LINKA ili na Lenovo štandu 15 minuta pred sam početak turnira. Za najbolji tim sledi i nagrada u vidu 5 gaming tastatura Marvo K656.

  Cela nedelja će biti poprište turnira u LoL 1v1! Ovaj turnir počinje u 12h a prijavljivanje funkcioniše preko ovog LINKA ili 15 minuta pred početak. Tu su naravno i nagrade. Gejmerski set, slušalice i gejmerski miš za troje najboljih LoLera!

  Vidimo se u Lenovo areni!