Kakav je to divan način da objavimo jednu od najvažnijih vesti ove godine, kopiranjem marketinga Jedne Poznatije Banke!

Elem, Games.con će ove godine imati, stručno rečeno, gabazilion bina, arena, izložbenih prostora i drugih mesta na kojima se možete predstaviti kao osoba, umetnik, entuzijasta, preduzetnik ili krotitelj buva.

Tu su Main Stage, tu je Stag3, tu je stari dobri Squage, i tu je ona Četvrta arena/stejdž neki, kako se beše zove, nema veze setićemo se valjda uskoro. O svakoj od bina čućete sve i svašta u objavama koje dolaze od ovog trenutka pa sve do tog 15. decembra kada će Games.con otvoriti svoje kapije. Kapiju. Videćemo već.

Dakle, sasvim dovoljno prostora za svaku Vašu zamisao, ukoliko je u okvirima ostvarive i legalne (bez pirotehničkih sredstava, divljih životinja ili otvorenog trgovanja robljem):

-Želite da organizujete tribinu na kojoj će se uz forenzičke analize rešiti pitanje da li je Han Solo prvi pucao? Može.
-Želite da otvorite raspravu na temu „Da li su svi vilenjaci zapravo zli i zašto niko to ne može da shvati?“ Može.
-Želite da predstavite svoju knjigu, igru, društvenu igru, projekat, strip, čak i film? Može.
-Želite da prikažete Street Fighter koreografiju borbe sa profesionalnim poznavaocima borilačkih veština u verodostojnim kostimima? Pobogu, može.
-Želite da održite veliko predavanje o programiranju u Unity ili Unreal engine-u? Može.
-Školica stripa, crtanja, manga stila, animacije? Haos.
-Želite da zajedno sa svojom finom bakom organizujete radionicu pletenja Hogvorts šalova? Pa to baš i ne znamo da li je za binu, ali prijavite se svakako za Market Square!
-Želite da nastupite sa svojom plesnom grupom? Može.
-Beatbox takmičenje? Rap battle? Stand-up komedija? Ma može.
-Izložba slika, skulptura, WarHammer figura? Smislićemo.

Ako imate svoju priču, ili imate ekipu sa kojom imate neku dobru priču – javite nam se. Samo upamtite – mi smo festival igara i pop kulture, iskustva sa ratišta nas ne zanimaju preterano. Kao ni predavanja o nenormalnim dijetama. Kao ni prodaja kuhinjskih elemenata. Osim ako nemaju nacrtanog Pikačua.

Šalu na stranu, Games.con svoja vrata otvara apsolutno svima. Primera radi, ako imate neki manji događaj u toku godine i želite da ga promovišete na našem festivalu i obezbedite sebi eventualnu hordu posetilaca? Tu smo da se dogovorimo, javite se.

Games.con je festival svih nas – i tu je vrlo brzo!

 

Za prijave, ideje i sve detalje oko učešća u programu Games.con festivala pišite našem kolegi na mejl [email protected]