30.11. - 02.12. Beogradski Sajam Hale: 1 | 1a | 2

FILMSKI HITOVI NA ŠTANDU TARAMOUNTA

 • FILMSKI HITOVI NA ŠTANDU TARAMOUNTA

  HITOVI KOJI ĆE OBELEŽITI JESEN

  Ove godine, jedan od naših najboljih distributera, Taramount Film, sprema sjajan program na svom štandu u Hali 1, u okviru naše Zone pop kulture!

  U subotu, drugog dana festivala očekuju vas ni manje ni više nego borbe robota! IT Centar za decu „Kliker“ organizuje najbolju moguću promociju novog filma o Transformersima, posvećenom možda najvoljenijem od njih, Bumblebeeju! Istog dana, sa istom ekipom iz Klikera čeka vas kviz u kojem ćete pokazati poznavanje filma Wreck-it Ralph, čiji dugo očekivani nastavak stiže u bioskope 3. januara!

  Treći dan festivala rezervisan je za Mortal Engines i lov na „crvene marame“ koji će se odvijati na čitavoj površini festivala – Sve o lovu saznajte na štandu Taramounta! Dok lov traje, na Main Stageu će biti promovisan suludo fenomenalni horor Overlord, smešten u Drugi svetski rat i preporučljiv za sve ljubitelje serijala igara Wolfenstein.

  Sve što smo naveli podrazumeva sjajne poklone za učesnike u promocijama, tako da obavezno posetite štand Taramounta u Hali 1!