30.11. - 02.12. Beogradski Sajam Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

FOX PREDSTAVLJA NAJJEZIVIJI THE WALKING DEAD KVIZ IKADA

 • FOX PREDSTAVLJA NAJJEZIVIJI THE WALKING DEAD KVIZ IKADA

  NEMA VIŠE FINIH, DOBROĆUDNIH ZOMBIJA!

  Prve godine smo ih uposlili kao volontere.

  Druge godine smo ih terali da hodaju na pisti.

  Ove godine će dobiti priliku da se osvete!

  Fox nam je spremio sjajan i prilično uznemirujuć kviz znanja za Main Stage, a za njega su nam potrebna TRI najveća i najhrabrija fana The Walking Dead franšize! Oni će, kao gosti festivala sa propusnicom za programske učesnike, sesti u nešto što bismo mogli nazvati „vrućom stolicom“ na našem Main Stageu u nedelju, 2. decembra u 17 časova.

  A onda nastaje obrt – naspram njih biće dobro utrenirani Hodači koji znaju koji deo tela se najefikasnije ujeda. Svaki pogrešan odgovor približava Hodače nesrećnom takmičaru, sve dok ne sačuva živu glavu, ili postane obrok.

  „Ali kako? Šta je potrebno da bismo se našli u ovoj predivnoj, rizičnoj situaciji?!“

  Odgovor na ovo pitanje je jednostavan! Na prvom mestu, potrebno vam je ozbiljno znanje o TWD franšizi – pitanja će možda u početku delovati lako ali kako nam strpljenje bude popuštalo tako ćemo popuštati i lance za koje su Hodači vezani, a pitanja će postajati sve teža.

  Na drugom mestu, ako želite sebi da priuštite ovo zadovoljstvo, pronađite post o TWD kvizu i napišite nam šta vas drži prikovane za seriju čitavih devet sezona, ko vam je omiljeni lik i za koga mislite da je sledeći na neumitnoj listi za odstrel?

  Naravno, na kraju ostaje samo jedan takmičar, dok su ostali hrana zbog „ugovornih obaveza“ prema Hodačima. Preživelog srećnika očekuje vredna nagrada koju nećemo otkriti, sem što ćemo nagovestiti da ima veze sa novom pretnjom po junake serije The Walking Dead, jezivijom od samih Hodača!

  „WE are the walking dead,“ rekao bi Rik Grajms, a vi se prijavite za ovaj kviz i dokažite da greši!