06 - 08.12. Beogradski Sajam / Hale: 1 | 1a | 2

Gosti iz sveta

 • Gosti iz sveta

  DOVOLJNO STE ČEKALI, SVET JE STIGAO NA GAMES.CON

  Vreme je da počnemo sa “listanjem” najvećih zvezda ovogodišnjeg Games.con festivala!

  Games.con i CD Media će ove godine dovesti sam vrh svetske gejming scene – reći ćemo samo da dobri stari gost Blizzard više nije usamljen u svojoj veličini, te mu obavezno pružite dovoljno pažnje tokom turnira u velikoj Blizzard Areni. Svakako će mu trebati, jer na Games.con ove godine stižu:

  UBISOFT

  Prošle godine smo videli šta imaju da pokažu naši talentovani momci i devojke iz beogradske kancelarije jedne od najmoćnijih gejmerskih mašinerija na planeti, a sada nam stižu njihove „starije kolege“ sa trenutno najvećim i najočekivanijim hitovima iz ove „kuhinje“!

  Sada je idealna prilika da uskočite u kožu Alexiosa ili Cassandre i proverite koliko je zapravo fenomenalno Assassin’s Creed: Odyssey uklopio ovu franšizu u antičku Grčku! Sa druge strane čeka vas svemirska avantura Starlink: Battle for Atlas od koje se mnogo očekuje, a sa treće strane ćete zaigrati uz najveće hitove sa profesionalnim igračima uz Just Dance 2019!

  WB GAMES

  Warner Bros. Interactive Entertainment je shvatio da mnogo više kul zvuči „WB Games“, a do ove spoznaje su izdavači već imali iza sebe neverovatan broj franšiza: Batman: Arkham trilogija, F.E.A.R. i Mortal Kombat serijal su samo neke od njih koje su završile na policama, a ubrzo i u milionima domova zahvaljujući WB Gamesu.

  WB Games nam na Games.con dovodi najvoljenijeg ćelavog ubicu u istoriji ćelavih ubica, čoveka koji ne preza ni od oblačenja suludog kostima kokoške-maskote ako će ga to približiti svojoj meti – Agent 47 dolazi u okviru promocije igre Hitman 2, a jedna od njegovih meta u ovom nastavku biće Sean Bean lično!

  Pored njega, kao potpuni porodični kontrast, moći ćete da se zabavite uz LEGO: DC Super-Villains, obrt u klasičnim i simpatičnim LEGO pričicama koji će se ovaj put posvetiti zlotvorima!

  RED DEAD REDEMPTION 2

  Šta reći što već ne znate o Rockstaru? Ova ekipa zaslužna je za jednu od najvoljenijih gejmerskih franšiza u istoriji – besmrtni Grand Theft Auto serijal. Međutim, Rockstar nam ove godine kao „znak pažnje“ šalje svoje drugo čedo, novog šampiona, najbrže i najviše prodavanu igru u istoriji PlayStation 4 konzole.

  Da, bićete dobrodošli u kaubojski salun Red Dead Redemptiona 2, gde ćete moći da isprobate igru koja je sa svojim prelepim svetom, po mišljenjima mnogih, vizuelno nadmašila čak i Witchera 3! Naravno, ne smemo zanemariti ni trud developera oko određenog dela konja koji se smanjuje na hladnoći.

  TAKE TWO

  Zvanični vlasnici gore spomenutog Rockstara i legende među izdavačima igara imaju u svom „prodajnom portfoliju“ neke od najboljih i najdugotrajnijih serijala kao što su Bioshock, Civilization, Mafia, Max Payne, Borderlands, ali i sportske igre.

  Upravo će sa poslednjim navedenim simulacijama T2 nastupiti na Games.conu! Birajte – krv, znoj, skriptovana drama i leteći nameštaj sa dobrim, starim kečerima u WWE 2k19, ili malo manje krvi, mnogo više znoja, akcije, driblanja, zakucavanja i generalno ponižavanja protivnika u NBA 2k19!

  BETHESDA

  Majstore modernog gejminga iz studija Bethesda znamo po igrama iz Elder Scrolls serijala, počev od trećeg dela Morrowind, preko Obliviona, sve do kultnog Skyrima. Broj 3 im je, čini se, srećan jer su takođe nastavili život Fallout franšize, od Fallouta 3, Fallouta 4, sve do najnovijeg Fallouta 76.

  Upravo će Fallout 76 biti tema Bethesdinog štanda na Games.conu! Moći ćete da “obrnete” najnoviju RPG avanturu nesretnih preživelih nakon nuklearnog rata… rata koji se nikada ne menja.

  Ovaj put izbauljaćete iz prestižnog Vaulta 76, jedinog skloništa u kojem nije sproveden nijedan sumanuti eksperiment, već su njegovi stanovnici “najbolji od najboljih”, predodređeni da budu pioniri civilizacije nakon što se spaljena Zemlja ohladi.

  CAPCOM

  Legende iza serijala Resident Evil i voljene “tabačine” Street Fighter posebno su zadovoljni 2018. godinom, a na Games.conu ćete saznati i zašto, kada odigrate Monster Hunter: World na njihovom štandu!

  Monster Hunter: World je nedavno stigao i na PC, i svi rekordi prodaje su odavno oboreni, a izuzetno zabavna igra u kojoj ganjate zverinje svih vrsta, oblika i afiniteta definitivno je postala najprodavanija Capcomova igra svih vremena.

  MH:W je franšiza sa toliko brzim rastom da se uveliko snima i filmska adaptacija sa Milom Jovović u glavnoj ulozi!