30.11. - 02.12. Beogradski Sajam Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

IZNAJMITE SVOG ZOMBIJA NA GAMES.CONU

 • IZNAJMITE SVOG ZOMBIJA NA GAMES.CONU

  USAMLJENI SU I HLADNO IM JE!

  Ok, nije im hladno (grejemo, a i mrtvi su) ali im se sigurno šeta jer je to suština njihovog postojanja, a zarobljeni su u tom ružnom kavezu. Zar vam ih nije žao?

  FOX ove godine donosi birane Hodače najvišeg kvaliteta u veliki kavez odakle će moći da preteći posmatraju reke naših posetilaca, ali zašto bismo se zaustavili na tome kada možete pokazati osnovno poznavanje The Walking Dead franšize i time dobiti čast i privilegiju da jednog od ovih lepotana prošetate na povocu kroz Games.con!

  Zombiji su, kao što rekosmo, najvišeg kvaliteta, utrenirani i relativno očuvanih donjih ekstremiteta, te su pogodni za šetnju i neće (mnogo) zastajkivati.

  Ukoliko niste raspoloženi da oraspoložite ova divna stvorenja, svakako ovekovečite svoj dolazak na Games.con sa fotografijom u velikom The Walking Dead photo boothu, sa idiličnom scenografijom post-zombi apokalipse!

  Sve ovo vas čeka u Hali 2, u neposrednoj blizini ulaza na festival. Vidimo se i samo oprezno!