30.11. - 02.12. Beogradski Sajam Hale: 1 | 1a | 2

Notice: Undefined variable: thumbnail_url in /home/gamescon/public_html/wp-content/themes/gamescon/templates/pages/breadcrumbs_single.php on line 8
>

NOVA ERA LASER TAGA NA GAMES.CONU

 • NOVA ERA LASER TAGA NA GAMES.CONU

  NAJKRAĆE REČENO – CS:GO UŽIVO

  Games.con tim je pre par meseci tokom jedne od retkih pauza od priprema festivala posetio laser tag klub Active Games, čisto da nakon brojnih pohvala na račun istog vidimo o čemu se tu radi.

  Iza nas je tog dana ostao neplanirani, fenomenalni „team building“ na laser tag poligonu koji nas je neodoljivo podsetio na „improvizovane“ mape u Counter-Strikeu, sa naoružanjem sa sopstvenim interfejsom (health+ammo), zvučnim „GO GO GO“ efektima i konceptom „postavi bombu-demontiraj bombu“.

  Danas, Active Games dolazi na Games.con da i vi osetite CS doživljaj uživo! Petak na njihovom poligonu je rezervisan za upoznavanje sa samim poligonom, lagane partije i druženje, a vikend je rezervisan za laser tag turnir! Posetite ih na Games.con Battlefieldu na Nivou B Hale 2 i zapamtite, na njihovim senzorima se računa samo headshot, zato pamet u glavu a nišan ka drugim glavama!

  Više informacija o turniru možete pronaći na FB EVENTU ACTIVE GAMESA