08-10. DECEMBAR 2023.

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

08-10. DECEMBAR 2023.

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

banner

Mi smo tim entuzijasta i zaljubljenika u gejming računare, računarske komponente i sve što je vezano za gejming i PC industriju. 

Nakon 15 godina intenzivnog bavljenja ovom oblašću, krajem 2019. godine doneli smo odluku da svoje znanje, iskustvo, kreativnost i ljubav prema računarima pretočimo u jedinstven brend na srpskom tržištu gejminga – BRIX™ Computers.

Specijalizovali smo se za izradu personalizovanih konfiguracija – takozvani „Custom PC“, kao i nabavljanje najređih i najkvalitetnijih komponenti koje su nedostupne na ovom podneblju i regionalnom tržištu. Naša specijalnost takođe je izrada i ugradnja sofiticiranih sistema tečnog hlađenja u kućišta, poznatih u svetu PC entuzijasta i gejmera kao Liquid Cooling System ili Custom Loop LQ. Posebnu pažnju poklanjamo edukativno-informativnom segmentu vezanom za PC building, koji u vidu tutorijala, unboxing-a, online diskusija i live performansa svakodnevno predstavljamo na našim društvenim mrežama.

Cilj nam je da posvećenošću i maksimalnim zalaganjem popularizujemo ovu oblast na našem tržištu i inspirišemo nove generacije da zajedno sa nama uplove u high-end PC building. 

Na ovogodišnjem Games.Con-u pružamo vam priliku da uživo vidite naše najatraktivnije radove u vidu eksponata koji će biti izloženi tokom celog trajanja festivala, biće live PC building-a, a predstavićemo vam i nesvakidašnji online shop gde će vaše gejming želje moći da postanu stvarnost.

Dobrodošli u svet vrhunskih računara – BRIX™ Computers!

BUILD FAST – PLAY HARD

sponsors image