08-10. DECEMBAR 2023.

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

08-10. DECEMBAR 2023.

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

banner

Games.Con će ove godine ugostiti LINK Group. Na štandu LINKgroupa posetioce očekuje zajednička prezentacija najmodernijih obrazovnih ustanova u regionu koje učenicima i studentima omogućavaju da se školuju za karijeru u gejming industriji – ITHS, ITS i FSU i prvog školskog esports udruženje u Srbiji – LINK eSports Association.

Tu ćete moći da se upoznate sa novom i najmodernijom obrazovnom ustanovom kao i sa time šta ona nudi. 

Pored toga, upoznaćete se sa prvim školskim esports udruženjem

LINK eSports Association predstavlja prvo školsko esports udruženje u Srbiji, koje je osnovala internacionalna obrazovna alijansa LINK edu Alliance, čiji su članovi ITHS, ITS i FSU. 

LINK eSports pruža učenicima jedinstvenu priliku da postanu deo brzorastuće gejming zajednice. 

Mešoviti timovi Sportskog udruženja LINK eSports takmiče se na međunarodnim turnirima u raznovrsnim esports disciplinama, u okviru kojih su i neke od najpopularnijih video-igara, kao što su: World of Warcraft, League of Legends, CS:GO, Valorant, DOTA2, FIFA i mnoge druge.

Osvojte vredne nagrade

Na štandu ćete imati prilike da se detaljno upoznate sa mogućnostima pohađanja neke od obrazovanih ustanova (srednja škola za IT, visoka škola za IT, Fakultet savremenih umetnosti), saznate više o Sportskom udruženju LINK eSports, učestvujete u okretanju točka sreće i osvojite vredan IT kurs.

Dobro došli!

sponsors image