VOLONTIRATI SE MORA

 

I OVE GODINE VOLONTERI SU “DUŠA I KRVOTOK” NAŠEG FESTIVALA

Ok, naravno da se ne mora volontirati, možete jednostavno kupiti kartu i doći na naš festival. Međutim, ako ste vredni, radni, želite svoju volontersku “Levelovati se Mora” majicu i voleli biste da uđete u najbolju armiju ikada – armiju Games.con volontera, vreme je da se prijavite!

Zahvaljujući našim volonterima, prethodne “epizode” Games.cona su protekle mnogo lakše nego što bi bile da smo morali sami da nameštamo stolove, štandove, objašnjavamo desetinama hiljada posetilaca gde se šta nalazi, i budemo na osamsto mesta u isto vreme.

Ako ste veteran volontiranja na Games.conu, čeka vas još veća odgovornost, a možda i sopstveni “minioni” jer ove godine smo duplo veći, u najvećim halama Beogradskog sajma!

Ako ste novi u našoj lepoj priči, slušajte veterane i verujte im – prošli su zajedno sa nama veliki put od prvog Games.cona do najveće konvencije igara i pop kulture na Balkanu!

Prijave traju do 19. novembra, nakon čega ćete biti pozvani na razgovor.

 

USLOVI KONKURSA:

-Da imate više od 16 godina;

-Ako niste iz Beograda možete se prijaviti, ukoliko tokom dogadaja imate smeštaj u glavnom gradu;

-Da ste voljni da radite i pomognete organizaciji;

-Ukoliko možete da radite samo jedan dan, nemojte se prijavljivati;

-U zavisnosti od interesovanja i znanja svako se razmatra da li je prikladan za volontera. Takode, u zavisnosti od onoga što umete da radite bicete raspoređeni u neki od sektora koji ce biti aktivni na konvenciji.

Popunite prijavu za volontiranje klikom na OVAJ LINK