TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

KARE Design posluje u Srbiji preko deceniju kao franšiza nemačkog brenda, i naše tržište snabdeva nesvakidašnjim komadima nameštaja, rasvete i dekora.

Mi nudimo mnogo više od običnog proizvoda – evociramo osećanja, definišemo stav i kreiramo životni stil, a svaki korak nam je protkan dobrim raspoloženjem i uživanjem u svetu opremanja! Naši artikli, puni duha i pristupačni svima, najavljuju nove trendove na tržištu. Nismo ograničeni jednom vrstom dizajna već težimo raznolikosti i originalnosti koju donekle krotimo našim predlozima za opremanje. Tako smo KARE asortiman podelili u 3 osnovne stilske grupe: Modern, Cosy Living i Elegance. One se sastoje iz mnoštva zanimljivih komada, a detaljnije ih možete pogledati u našem katalogu: catalogs.kare-design.com
Cilj nam je da svako uživa u svom prostoru, pa pored usluga opremanja nudimo i uslugu projektovanja enterijera. Prepustite se maštovitoj KARE dimenziji, dopustite da Vam predstavimo nekonvencionalni i autentični nameštaj, zanimljiva enterijerska rešenja, puna iznenađenja i strasti za dizajnom. KARE je idealni saveznik za izlaz iz očekivanih okvira i ostavljanje jakog utiska!

Na ovogodišnjem GAMES.CON-u uživajte u KARE komadima u VIP loži, zajedno sa nama podelite radost življenja i iskoristite specijalne pogodnosti koje smo spremili za Vas!

KARE Beograd, Dečanska 12, (063 518440), @kare_beograd
KARE Novi Sad, Bulevar oslobodjenja 131, (060 6060285), @kare_novisad
KARE Kragujevac, Bulevar Kraljice Marije 54M, (069 2921042) @kare_kragujevac
Web sajt: www.kare.rs