TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

ASSETO CORSA DOVODI NAS DO USIJANJA! 

ASSETO CORSA DOVODI NAS DO USIJANJA! 

RZINA NA VRHUNCU: Gledaj uživo finale  SUPER KUPA SRBIJE – Racing Esports u igri ASSETT CORSA! Zlatni sponzor „AMS Osiguranje“ a.d.o. Beograd.

ASSETO CORSA DOVODI NAS DO USIJANJA! 

Uzbudljivi Racing Esports Super Kup Srbije pod pokroviteljstvom zlatnog sponzora „AMS Osiguranje“ a.d.o. Beograd ulazi u odlučujuću fazu!

Sada je vreme za POLUFINALNE I FINALNE VOŽNJE! 

Šampioni iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca i Užica spajaju svoje veštine u uzbudljivim trkama –  video igri Assetto Corsa, gde će jedan od njih postati neprikosnoveni pobednik Super Kupa Srbije Racing Esports 2023, uz snažnu podršku zlatnog sponzora „AMS Osiguranje“ a.d.o. Beograd.

Nakon fenomenalna dva vikenda u Kragujevcu, Užicu, Novom Sadu i Beogradu, u kima je učestvovalo više od 200 takmičara, dobili smo prvih 4 polufinalista Super Kupa, sada sa nestrpljenjem očekujemo vrhunac finalnog turnira.

Pozivamo te da budeš deo ovog nezaboravnog gejming iskustva, prateći uživo trke koje će promeniti sve na GLAVNOJ BINI Games.con festivala 10.12.2023. godine, u 16:00!

Na centralnoj sceni, igrači će se u polufinalu Super Kupa Srbije Racing Esports, podržani od strane zlatnog sponzora „AMS Osiguranje“ a.d.o. Beograd, takmičiti i kvalifikovati za finale. Samo NAJBOLJI, NAJBRŽI, će odneti šampionski pehar i osvojiti vrednu nagradu!

Vidimo se na stazi!

Nakon proglašenja pobednika, na glavnu binu izlazi prvi muzički bend koji izvodi gejming muziku u Srbiji. Posetioci će imati priliku da uživaju u jedinstvenom izvođenju Vice City tribute benda, sa poznatim numerama iz racing gejming hita GTA, ovaj nastup zaokružuje gejming moto sport nedelju na Games.con festivalu!

Pozivamo te da posetiš štand „AMS Osiguranja“ a.d.o. Beograd na Games.con festivalu i upoznaš se sa njihovim proizvodima.