TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

HUMANITARNI CS 1.6 TURNIR GAMESCON 2022

HUMANITARNI CS 1.6 TURNIR GAMESCON 2022

Nakon dužeg vremena bez LAN turnira i festivala, predstavljamo vam humanitarni CS 1.6 turnir sa LAN završnicom na Gamescon festivalu sa nagradnim fondom od 600 EUR + poklonom iznenađenja!

Humanitarni CS 1.6 turnir će okupiti old skul gejmere na Klikcon bini Gamescon festivala, i to dva dana, odnosno u subotu i nedelju 26. i 27. novembra.

Turnir počinje u jutranjim časovima, i održava se u Hali 2 Beogradskog sajma.

Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala. Kako bismo izabrali 8 najboljih ekipa za LAN, prvo ćemo organizovati dve runde kvalifikacija. Po četiri najbolja tima sa oba kvalifikaciona turnira će se plasirati na završnicu (ukupno 8 ekipa prolazi na LAN).

Kvalifikacije će se igrati na KGB Hosting serverima sa lokacijom u Srbiji. Prve kvalifikacije će se održati u subotu, 19. novembra a druge u nedelju, 20. novembra. Nagradni fond iznosi 600 EUR + poklon iznenađenja koji ćemo vam uskoro otkriti!

Kotizacija za turnir iznosi 6000 RSD po timu i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2022 festivala, kao i pristup za obe runde kvalifikacija. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Više informacija u formi za prijavu Turnir je namenjen skupljanju sredstava za Novogodišnju akciju, odnosno socijalno ugroženu decu. Deo kotizacija će ići za akciju, a u toku prenosa i na samom festivalu će se skupljati novac za ugroženu decu.