TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

Prva Veb3 MOBA igra – Bitka za Giostone

Prva Veb3 MOBA igra – Bitka za Giostone

Kada čujete reč MOBA, prva misao koja vam pada na pamet je ili Dota2 ili League of Legends. Zavisi šta ste ranije igrali. Ove dve igre su bile rođenje i epicentar esporta. Internacional je bio prvi događaj koji je imao efekat snežne grudve na industriju igara, dostigavši vrhunac sa nagradnim fondom od 40 miliona 2021.

Battle For Giostone je prva Veb3 MOBA igra koja ima za cilj da poboljša postojeći model i nagradi igrače za njihovo vreme, trud i veštine. Igrači mogu kovati heroje sa sposobnostima koje im se sviđaju i koristiti ih kao digitalne kolekcionarske predmete. Primarna svrha igre je da uništi neprijateljsku bazu u roku od 25 minuta.

 Ako uslov nije ispunjen, svi igrači će biti pozvani u rundu iznenadne smrti, gde samo jedan tim može izaći kao pobednički.

TIM

Igru razvijaju Theeban Siva i Mile Gramatikov. Theeban, poznatiji kao 1437, je veteran Dota2. Učestvovao je na The International 8 puta. I ne samo to, već je osvojio i tri naredna Akie Infiniti događaja: Sezona 20, Sezona 0 u Origins-u i Akie Infiniti Šampionat

Mile, s druge strane, ima više od 15 godina Dota2 iskustva i ima sopstvenu kompaniju za razvoj softvera i marketing. Takođe je upravljao zaštitom zajednice Ski Mavis-a, matične kompanije Akie Infinitija.

TAKMIČITE SE DA ZARADITE

Battle For Giostone je igra u kojoj se  takmiči za zaradu. Pošto je to Veb3 igra, nagrade za igrače će biti u vidu žetona, digitalnih kolekcionarskih predmeta i nagradnih fondova. Jedini način da zaradite te nagrade je ako se igrači takmiče.

Najbolji igrači na rang listi dobiće najveći udeo u nagradnom fondu. Isto važi i za Esports događaje kao što su turniri, lige i prvenstva.

Mislite li da imate ono što je potrebno za pobedu?

ŠTA MOŽETE RADITI NA NAŠEM ŠTANDU?

Battle For Giostone je prva Veb3 MOBA igra!

Svako ko dođe da igra na našem Gamescon turniru može da zaradi kripto ako pobedi!

Dođite i vidite da li imate ono što je potrebno!