TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner
ASUS

ASUS

Asus Republic of Gamers (ROG) predstavlja vrhunsku destinaciju za strastvene gejmere širom sveta. Sa vrhunskim gejming uređajima koji spajaju snagu i inovaciju, ROG postavlja standarde u industriji. Od moćnih gejming laptopova do impresivnih desktop sistema, ROG pruža nezaboravna iskustva kroz vrhunski dizajn i vrhunske performanse. Uz najnovije tehnologije i inovacije, ROG ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje očekivanja gejming zajednice. Pridružite se ROG svetu i doživite gejming na potpuno novom nivou. Asus ROG – Gde se strast sreće sa vrhunskom tehnologijom.

GameS

GameS

GameS je lanac prodavnica specijalizovan za prodaju konzola, igara i igračke opreme. Osnovan je 2007. godine kada je prva prodavnica otvorena u Beogradu, a danas Games ima jedanaest prodavnica – sedam u Beogradu, dve u Novom Sadu, jednu u Kragujevcu jednu u Nišu i web šop koji od 2016. godine nosi zvaničan e-trustmark sertifikat kvaliteta.

Pored osnovnih programa konzola, igara i opreme za PC, Sony Playstation, Microsoft XBOX i Nintendo platforme, GameS nudi širok izbor artikala sa gejming tematikom: akcione figure, privesci, šolje, torbe, rančevi, gejming stolice, stolovi…

GIGATRON

GIGATRON

Od svog osnivanja 2003. godine, kompanija Gigatron je jedan od lidera na tržištu tehnike u Srbiji. 

Tokom poslednje decenije, Gigatron je uspeo da se pozicionira kao kompanija koja je među prvima predstavila maloprodajne objekte po ugledu na prestižne prodavnice na zapadu, ponudila najpotpuniji asortiman proizvoda, definisala unapređene oblike komunikacije sa kupcima i pokrenula online kupovinu. Kompanija trenutno broji preko 1000 zaposlenih.

Vizija kompanije Gigatron je da pruži najviši nivo usluge na domaćem tržištu uz stalne inovacije i obogaćivanje proizvodnog asortimana. Tu viziju će ostvariti u saradnji sa svojim partnerima, koji dele istu viziju.

Gigatron je na tržištu prepoznat kao kompanija koja podstiče primenu novih tehnologija, usmeravajući kupca da za svoj novac dobije najviše, posebno vodivši računa da takva kupovina ima svoju vrednost i u budućnosti.

IGN

IGN

IGN Adria je pravo mesto za ljubitelje PC, PS4, PS3, PS Vita, Wii, XboxOne, Xbox360, Androd i iPhone igara. Ako vam treba ekspertska recenzija, kod, trailer, cheat, wiki na pravom ste mestu!

NESCAFE

NESCAFE

U 1969. godini, NESCAFÉ se pridružio posadi Apola 11, Nilu Armstrongu, Bazu Oldrinu i Majklu Kolinsu u njihovoj pionirskoj misiji. Prva kafa koja se spustila na Mesec.

Naš specijalist za kafu, Maks Morgentaler, dobio je zadatak da stvori ukusnu šolju kafe jednostavnim dodavanjem vode. Maks i njegov tim su naporno radili na pronalaženju novog načina da naprave instant kafu koja bi zadržala prirodni ukus kafe. U 1938. godini, pronašli su odgovor, NESCAFÉ je rođen. Nazvan korišćenjem prva tri slova u reči Nestlé i dodavanjem nastavka „café“, NESCAFÉ je postalo novo ime među kafama.