TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

Agencija za bezbednost saobraćaja na Games.con-u

AGENCIJA ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA

Festival je dobra prilika da se razgovara o vezi i granicama između virtuelnog sveta igara i saobraćaja, kao realne svakodnevnica svakog pojedinca.


Posetioci će, tokom trajanja festivala, imati priliku da isprobaju simulator vožnje pod uticajem alkohola, simulator čeonog sudara i simulator prevrtanja. U razgovoru sa predstavnicima Agencije, posetioci mogu da se informišu o svim važnim pitanjima u vezi sa bezbednim i odgovornim ponašanjem u saobraćaju.


Agencija smatra da je posebno važno i smisleno razgovarati o bezbednosti saobraćaja na mestima koje posećuju mlađe starosne kategorije, uključujući vozače početnike i kandidate koji se pripremaju za polaganje vozačkog ispita. Mnogi od njih će moći da postave pitanja i ispričaju svoja iskustva iz saobraćaja, a zajednički zaključak svih treba da bude pozitivan uticati na njihovu percepciju rizika nastanka saobraćajnih nezgoda.


Za posetioce štanda Agencije za bezbednost saobraćaja pripremljeni su pokloni u vidu promotivno-edukativnih materijala, poput privezaka, narukvica, termosa, majica i drugog materijala.