TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

Games.con 2020 otvoren bez većih poteškoća na Zemlji 2

Games.con 2020 otvoren bez većih poteškoća na Zemlji 2

Na Zemlji 2 danas je po svemu sudeći otvoren peti festival igara i pop kulture Games.con.

Do ekskluzivnih informacija sa otvaranja došli smo, hajde da kažemo, pukom srećom – tokom logovanja jednog od urednika na vazda bagoviti softver IGN Adria portala primećena je čudna ponuda vesti koja je uključivala brojne filmske premijere, blagovremeni patch za izvesni Assassin’s Creed: Shogunate ali i informacije, promo materijale i video snimke sa otvaranja Games.con festivala!

Jedan brzi ctrl+a, ctrl+c i ctrl-v i evo ekskluzivnog prenosa utisaka sa prvog dana festivala: Otvaranje je prošlo bez većih poteškoća, iako je na ulazima Beogradskog sajma zabeležena veća gužva još u ranim jutarnjim časovima.

Games.con 2020 otvoren bez većih poteškoća na Zemlji 2

Ovogodišnji Games.con zauzeo je sajamske hale 1, 2 i 3, kao i deo Hale 4 koji je za ovu priliku improvizovan u trkačku stazu za kartinge. Svečano otvaranje proteklo je uz vatromet, kosplej reviju i obraćanje svetske eSports legende, naše gore lista i nosioca svetskog rekorda u brzom ispijanju gaziranih pića, Nikole Jokića:

„Velika mi je čast što ću baš ja otvoriti ovaj peti Games.con i još mi je draže što vas vidim u ovolikom broju, vi malena, fina ljudska bića. Čekam vas u VIP zoni da se fotkamo i nazdravimo uz kriglu ledene Roka-Kole,“ izjavio je Jokić oduševljenoj masi.

Ceo tekst možete pročitati OVDE