TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

Games.con dolazi u Novi Sad!

Games.con dolazi u Novi Sad!

S velikim zadovoljstvom najavljujemo jedinstven događaj koji će obradovati sve ljubitelje video igara, serija, filmova, i svih aspekata POP kulture! Pozivamo vas na Gaming Week, koji će po prvi put biti održan u Novom Sadu od 21. do 23. marta. Ovaj trodnevni festival igara i zabave održaće se u Master hali Novosadskog sajma, sa radnim vremenom od 10:00 do 20:00 časova, uz slobodan ulaz za sve posetioce.

U sklopu Gaming Week-a, ne samo da ćete imati priliku da istražite sve novitete iz sveta gejminga, već ćete moći i da isprobate najnovije igre, upoznate se s ljudima iz industrije, i naravno, da uživate u druženju sa fanovima različitih franšiza. Ovo će biti savršena prilika da se lično sretnete s onima s kojima ste možda do sada komunicirali samo online.

Za ljubitelje takmičarskog duha, posebno izdvajamo Esport turnire organizovane od strane RUR-a  i Klikcon-a, gde ćete imati priliku da pokažete svoje veštine i nadmećete se za vredne nagrade. Pored takmičenja, tu je i Cosplay revija koja uvek zaseni posetioce, a čak iako ne želite da učestvujete u reviji, a volite cosplay, dođite u svojim kostimima i uživajte u festivalu.  Ako je nešto idealna prilika da zasijate u punom sjaju i podelite svoju strast sa zajednicom, onda je to Gaming week.

Ne propustite ni Gigatron Treasure Hunt, kao ni brojne društvene igre i kvizove koji će biti deo našeg zabavnog programa. Tu su i board game turniri za ljubitelje društvenih igara. Očekuje vas nezaboravna avantura, bogat sadržaj i pregršt zanimljivih aktivnosti koje će osigurati da svako pronađe nešto za sebe.Pripremite se za posebne dane pune zabave, druženja i igara na Gaming Week-u u Novom Sadu. Dođite da zajedno proslavimo igre i kreativnost, i stvorimo nezaboravne uspomene. Vidimo se na Novosadskom sajmu!