TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

 Gaming & Pop Culture vikend

 Gaming & Pop Culture vikend

Kao zagrevanje za ovogodišnje izdanje našeg voljenog festivala, Games.con je spremio specijalan trodnevni događaj za sve ljubitelje gejminga i popularne kulture. Pridružite nam se u tržnom centru Ada Mall od 2. do 4. juna i uživajte u uzbudljivom programu Gaming & Pop Culture vikenda!

Čeka vas nezaboravna zabava u Free Gaming zoni i punktovima za igre kao što su Just Dance, Beat Saber i Guitar Hero, dok će ljubitelji trka za volanom playseat-a moći da se provozaju ulicama Need For Speed-a. U Retro Gaming zoni ćete imati priliku da se prisetite rane istorije video igara i da zaigrate nekoliko renomiranih klasika.

Za one sa takmičarskim duhom, spremili smo uzbudljive esports turnire u FIFA 2023, TFT, Valorantu i mnogim drugim igrama. To nije sve, jer će se u okviru Gaming & Pop Culture vikenda održati i nacionalne kvalifikacije u eFootball i Street Fighter 6 za ovogodišnji Global Esports Games šampionat. Prijavite se, testirajte svoje veštine i takmičite se za šansu da postanete predstavnik Srbije u Rijadu!

Pored esports turnira, čekaju vas i takmičenja u svetski poznatim board igrama poput Settlers of Catan, a za sve fanove popularne kulture i animea, tu je i nezaobilazna Cosplay revija!