TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

Štand Indie developera na Games.con-u!

Štand Indie developera na Games.con-u!

Otkrijte budućnost gejminga na Games.con štandu Indie developera!

Pozivamo vas na Games.con, festival gejminga i pop kulture koji svake godine okuplja zaljubljenike u virtuelne svetove i pop kulturu. Kao što znate, ovogodišnji događaj se održava od 8. do 10. decembra na Beogradskom sajmu u Hali 1 i Hali 1A. Ovogodišnji događaj će biti domaćin već poznatog i čuvenog štanda posvećenog indie developerima, pružajući uvid u budućnost gejming industrije. U pitanju je štand Indie developera u kom ćete sigurno uživati!

Mesto gde kreativnost sija najjače

Naš štand za indie developere nije samo izložbeni prostor; to je inkubator inovacija i svetlih ideja. Ove godine, okupićemo oko 12 talentovanih timova koji će predstaviti svoje igre – bilo da su one upravo završene, na samom kraju razvoja ili u nekoj naprednoj fazi. Ovo je jedinstvena prilika da zavirite iza kulisa razvoja igara i upoznate umove koji stoje iza njih.

Games.con podržava Indie scenu

Games.con kontinuirano podržava samostalne developere, pružajući im platformu gde mogu da predstave svoje projekte, prikupe važne povratne informacije od posetilaca, i nastave sa daljim razvojem svojih igara. Ove godine, štand za indie developere podržava kompanija Pet Project, poznata po svojoj igri „Ripout“. Ovo partnerstvo simbolizuje našu posvećenost rastu i promociji indie gejming zajednice.

Upoznajte developere i njihove Igre

Dođite i upoznajte se sa developerima iz studija kao što su „Phobos“, „Aklonost tim“, „Mau King“, „Afternoon games“, „Infinity Games“, „WebmasterGM“, „Shosha Games“, „Sverun“, „Digital Ronin“, „Capsule Game Studio“, „Studio BEDEM“, i „Old Men Games“. Svaki od ovih timova donosi svoju jedinstvenu viziju i kreativnost, a vi imate šansu da budete među prvim igračima koji će isprobati njihove igre.

Zašto posetiti štand indie developera na Games.con?

Poseta štandu indie developerima na Games.con nije samo zabava; to je prilika da podržite rastuću domaću gejming scenu i doprinesete razvoju igara koje će sutra možda postati svetski hitovi. Vaši komentari i iskustva su neprocenjivi za ove kreatore, pomažući im da oblikuju i unaprede svoje projekte.

Ne propustite ovu fantastičnu priliku da budete deo nečega inovativnog i uzbudljivog. Vidimo se na Games.con – festivalu gde gejming i kreativnost dolaze na prvo mesto!

Imaćete priliku da vidite razne eksluzivne sadržaje

Pored štanda posvećenog malim indie developerima, festival pruža još mnogo toga. Pripremite se da otkrijete svet ekskluzivnih sadržaja koje su pripremili i malo veći developere. Games.con je dom za širok spektar developer timova, od kojih su mnogi prerasli svoje skromne početke i kod kojih ćete pronaći od nadolazećih hitova do eksperimentalnih projekata, koji će vas uvući u svoje jedinstvene i inovativne svetove. Svaki štand je prilika za nova otkrića, bilo da ste ljubitelj akcionih igara, avantura, strategija, ili nečeg sasvim jedinstvenog.