TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

Play!Con na Games.con-u

Play!Con na Games.con-u

Ovogodišnji Games.con vas očekuje  8., 9. i 10. decembra u Hali 1 Beogradskog sajma. Ovaj trodnevni događaj koji smo pripremili za vas samo što nije stigao. Nemojte da vam drugi pričaju kako je bilo na najvećem festivalu pop kulture i gejminga na Balkanu.

Pored ogromnog broja sadržaja koji vas očekuje na Games.con-u, tu je i Play!Con konferencija koja u fokus stavlja game developere iz Srbije i regiona. Ovo će biti šesti Play!Con koji će se održati u sklopu Games.con festivala. Za sve one koji žele da slušaju veliki broj predavača iz raznih oblasti gejming industrije, znate gde morate biti 9. i 10. decembra, jer je Play!Con gost na drugom i trećem danu Games.con-a.

Svi koji se odluče na to da posete Play!Con  konferenciju  mogu očekivati niz raznih predavanja, zanimljivih panela, ali i intervjua sa zanimljivim likovima sa domaće game dev scene. Pored toga, tu su i veterani iz ove industrije koji će podeliti svoja iskustva, savete i pričati o njihovim prethodnim i trenutnim projektima. A ovo će biti i idealna prilika da vidite gejmplej određenih projekata i da nešto više čujete o njima od samih developera. 

Ovaj Play!Con Winter 20023 će voditi Aleksandar Manja i Stevan Rosić, a na konferenciji će prezentovati lica iz velikog broja studija, kao što su Wargaming Belgrade, Three Swords, Mad Head Games, Bohemian Pulp, Poke The Ant, Click4Gameplay i mnogi drugi. 

Vidimo se na Games.conu 9. i 10. decembra na kom vas čeka veliki broj raznovrsnog sadržaja, a tu je i Play!Con konferecija u kojoj ćete zasigurno uživati!!

Pratite sve novosti i saznajte šta vas sve čeka na Games.con festivalu koji samo što nije stigao! A na fotografijama ispod možete da vidite Play!Con kompletan raspored sa satnicom!