TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

SJAJNE VESTI ZA SVE LJUBITELJE MANGA FILMOVA!

SJAJNE VESTI ZA SVE LJUBITELJE MANGA FILMOVA!

CRUNCHY ROLL PREMIJERA FILMA  U OKVIRU GAMES.CON-A

U nedelju, 27. Novembra sa početkom u 14:15h u bioskopu Cinestar u Ada Mall-u, održaće se specijalna projekcija filmskog ostvarenja THE QUINTESSENTIAL QUINTUPLETS.

Specijalna projekcija ove popularne manga romantične komedije    rezervisana je samo za posetioce Games.con festivala koji će svoju besplatnu kartu moći da preuzmu na štandu Crunchyroll-a.

Ovaj film je svoju premijeru imao u maju u Japanu a svoju premijeru u SAD i Velikoj Britaniji će uslediti tek u decembru ove godine.

Tako da posetioci GamesCon-a imaju jedinstvenu i ekskluzivnu priliku da odgledaju romantičnu komediju “The quintessential quintuplets”, adaptaciju veoma popularne mange koja je dobila i Kodansha nagradu u shonen kategoriji.

Kad pet ljupkih devojaka koje mrze učenje unajme tutora Futaroa, on im neće samo pomagati oko uspeha u školi već i naći mesto u njihovim srcima. Vreme koje su proveli zajedno ih zbližava i osećanja postaju sva jača. Kako se bliži kraj treće godine gimnazije i poslednji školski festival, moraće da donesu bitne odluke o svojoj budućnosti. Da li postoji budućnost za neku od njih i Futaroa?

Napomena: Film ima titlove na engleskom jeziku.

Cinestar Ada mall, sala 7
Vreme: 14:15 – 16:30 Požurite na Games.Con, odnosno Crunchyroll štand, broj mesta u Sali je ograničen