TBA

BEOGRADSKI
SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

TBA

BEOGRADSKI SAJAM

3 DANA GEJMINGA I POP KULTURE!

#levelovatisemora

news banner

STRESS OUT

STRESS OUT

Stress Out se ponosi prilikom da vam se po prvi put predstavi na Festivalu gejminga i pop kulture Games.con-u na Beogradskom sajmu u periodu od 25. do 27. novembra 2022.godine.

Šta predstavlja Stress Out?


Stress out je autentično mesto za zabavu, prvo i jedino na ovim prostorima sa ovakvom tematikom. Nastao je kao odgovor na stres i sve što nas okružuje 1. juna 2020. godine.
Stress Out je počeo sa naše dve omiljene aktivnosti:

Lomljenje predmeta i Gađanje sekirama u metu.


Cilj je da se omogući pre svega bezbedna igra, tako da u stres sobu u kojoj možete polomiti flaše ili neke električne uređaje ulazite potpuno zaštićeni, dok pre gađanja meta sekirama, instrukori vam objašnjavaju kako to da radite na najbezbedniji, ali i najuspešniji način.

Od nedavno, Stress Out je svoju ponudu obogatio svima poznatim beer pong-om, kao i Stress Out soccer-om, odnosno fudbalom koji igrate jedan na jedan, uz omiljeno piće, dok sedite i pratite golove kroz staklo.

Isčekivajući predstojeći festival, Stress Out ekipa vas poziva da u skladu sa temom istog, donesete kompjutersku opremu koja vam više ne služi (miševe, tastature, kućišta, monitore i slično) i da se oprobate u ovoj zanimljivoj lomljavini i tako oslobodite stresa na najzabavnijem festivalu ove godine.